Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اکثر دموکرات‌های آمریکا نمی‌خواهند جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا مجددا در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ جو بایدن نامزد شود. بر اساس این نظرسنجی، مجموعا ۶۴ درصد از رای دهندگان آمریکایی که خود را طرفدار حزب دموکرات می‌دانند، اعلام کرده اند که خواهان یک نامزد جدید در مبارزات انتخاباتی آتی در مقابل جو بایدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نحوه تحصیل پسر ظریف و دختر فریدون در آمریکا/ چرا فرزندان مسئولان ایرانی با این محدودیت‌ها مواجه نیستند؟+ عکس

بر اساس این نظرسنجی، تنها ۱۳ درصد از رای دهندگان آمریکایی معتقدند که این کشور در مسیر درستی قرار دارد.

در ماه ژوئن، کاخ سفید  تصمیم بایدن برای نامزدی مجدد در انتخابات سال ۲۰۲۴ را تایید کرد و نگرانی ها در خصوص سن رئیس جمهوری  آمریکا را رد کرد.

 کاخ سفید افزود که دولت بر مساله سن بایدن تمرکز ندارد و اولویت رئیس جمهوری این است که به نفع مردم آمریکا و بهبود زندگی آنها فعالیت کند.

این بیانیه پس از مقاله ای در نیویورک تایمز به نقل از دیوید اکسلرود، استراتژیست ارشد سابق در دولت باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا منتشر شد.

در این مقاله آمده بود اگر بایدن برای دومین دوره نامزد شود، سن او «مسئله مهمی خواهد بود».

کارین ژان پی‌یر، سخنگوی کاخ سفید، این اظهارات را "شایعه و اشتباه " توصیف کرد.

به گزارش ایرنا از پولیتیکو، در حالی که تا انتخابات میان دوره ای کنگره تنها چند ماه زمان باقی است، منابع دموکرات در داخل و خارج از کاخ سفید اذعان دارند که یک راه ساده و جادویی برای حل انبوهی از مشکلات سیاسی از جمله موارد مرتبط با تورم بی سابقه، افزایش بهای بنزین و حکم اخیر دادگاه عالی آمریکا در ارتباط با حق سقط جنین وجود ندارد.

سخنرانی پامپئو درباره استراتژی جدید آمریکا درباره ایران/ 12 درخواست واشنگتن از ایران

در حالی که اوایل سال جاری، امید به کاهش برخی از این مشکلات وجود داشت، اکنون اعتماد به این مساله رو به کاهش است.

در واقع، شماری از سیاستمداران دموکرات برجسته معتقدند که دولت بایدن فاقد مدیریت موثر در پاسخگویی سریع به درخواست های جدید و چالش هایی است هر روز با آن سر و کار دارد.

دموکرات ها نگرانند که درنگ بایدن به شانس آنها در انتخابات میان دوره لطمه زند و همچنین این حس را برانگیزد که رئیس جمهوری قادر به نامزدی برای انتخاب مجدد در سال ۲۰۲۴ نیست و این مساله باعث تقویت نظریه هایی شود مبنی بر اینکه وی پیرمردی است که برای این زمان مناسب نیست.

این ادعا در نشریه نیویورک تایمز نیز منتشر شد مبنی بر اینکه مقام های ارشد دموکرات، قانونگذاران و رای دهندگان عادی نسبت به شایستگی بایدن برای دور دوم انتخابات هشدار داده بودند. آنها همچنین نگرانند که از حرکت ایستادن بسیاری از برنامه های بایدن، سن وی و عدم تناسب وی برای مقابله با دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ به لنگری تبدیل شود که حزب دموکرات را غرق کند.

دموکرات ها اذعان دارند که برخی از چالش های پیشروی کاخ سفید تا حد زیادی خارج از محدوده اختیارات رئیس جمهوری است، اما می خواهند شاهد مبارزه بیشتری باشند.

بایدن بارها ادعا کرده است که مشکلات اقتصادی کنونی در آمریکا باید به گردن روسیه و عملیات ویژه مسکو در اوکراین انداخته شود.

با وجود تلاش های مستمر رئیس جمهوری آمریکا برای سلب مسئولیت، به وِیژه در مورد نرخ تورم، به نظر می رسد حتی متحدان وی نیز دلایل وی را قبول ندارند.

اگر بایدن در سال ۲۰۲۴ دوباره انتخاب شود، در زمان تحلیف خود در ژانویه ۲۰۲۵، ۸۲ ساله و در پایان دوره دوم ریاست جمهوری خود ۸۶ ساله خواهد بود.

تیپ ملانیا و همسرش دونالد ترامپ در میامی آمریکا + تصاویر

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نظرسنجی جو بایدن دولت بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم